Acasă Vest Caras-Severin Caraş Severin: Profesori de la Universitatea “Eftimie Murgu” reţinuţi sau sub control...

Caraş Severin: Profesori de la Universitatea “Eftimie Murgu” reţinuţi sau sub control judiciar

DISTRIBUIȚI

 138268 – 10072015  – În continuarea cercetărilor având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite de cadre didactice universitare şi studenţi  de la Universitatea „Eftimie Murgu” – Reşiţa, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus măsuri preventive faţă de cinci persoane.

            Procurorii au dispus reţinerea Irinei Oriol  pentru trafic de influenţă în formă continuată şi a lui Florin Ionel Franţ pentru trafic de influenţă în formă continuată şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

            Totodată, procurorii au dispus punerea sub control judiciar a lui Mihai Vişan pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a lui Marian Mihăilă pentru abuz în serviciu în formă continuată şi a Ruxanei Ghiţă pentru luare de mită.

            Totodată, în cursul zilei de ieri, i-a fost organizat un flagrant cadrului Irina Oriol care a fost depistată cu suma de 300 lei şi un parfum (în valoare de 194 lei), bunuri oferite de investigatorul sub acoperire, pretinse anterior de ea pentru a-şi trafica influenţa pe lângă un cadru didactic examinator, în vederea promovării unui examen de restanţă. Cu această ocazie, Irina Oriol a dictat subiectele pentru examenul ce urma să fie susţinut a doua zi, punându-i la dispoziţie investigatorului inclusiv materiale de curs, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.