Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean Amenajarea spaţiului de agrement de pe Canalul Cama atrage tot mai mulți...

Amenajarea spaţiului de agrement de pe Canalul Cama atrage tot mai mulți curioși

DISTRIBUIȚI

Zilnic cei care trec prin zona Podului Bizets privesc curioși la lucrările ce se desfășoară pe malul din stânga al Canalului Cama. Zilele trecute  viceprimarul municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu,  ne explica, așa cum ne-a obișnuit deja, pe pagina sa personală de facebook, care este stadiul acestor  lucrări privind  proiectul de  amenajare a spaţiului de agrement de pe Canalul Cama al municipiului, în urma verificărilor efectuate  pe teren.

S-a realizat structura metalică pentru prima clădire mă refer la vestiare şi grupuri sanitare, s-a turnat o parte din betonul necesar pentru structura de rezistenţă din dreptul palplanşelor și  s-a început armarea şi turnarea fundaţiei pentru a doua clădire (spaţiu expoziţie) – precizat Alexandru Vladu.

Vă reamintim că de la data de 1 iunie, Primăria a demarat un proiect pilot de 400.000 de euro, de amenajare a 120 metri liniari din Canalul Cama și a unui ponton de 300 mp, cu scopul creării unei zone de agrement, de petrecere a timpului liber pentru giurgiuveni. (Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.