Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cazanciuc: “Voi demisiona cu siguranţă, dacă ajută la înfăptuirea justiţiei”

Bucureşti: Cazanciuc: “Voi demisiona cu siguranţă, dacă ajută la înfăptuirea justiţiei”

DISTRIBUIȚI

138546 – 22072015 – Ministrul Justitie, Robert Cazanciuc, a declarat ca va demisiona „cu siguranta” daca acest lucru va ajuta la „infaptuirea justitiei”, dupa ce premierul Victor Ponta i-a transmis miecuri, in sedinta de Guvern, ca ar fi mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in cazul tinerei violate din Vaslui.

            Intrebat, la sosirea la sedinta conducerii PSD, daca va demisiona, Cazanciuc a afirmat: „Daca demisia mea ajuta la infaptuirea justitiei, cu siguranta”, potrivit Hotnews.ro.

            „M-a dojenit putin, asa, premierul pentru lucruri care apar in spatiul public”, a adaugat el, dupa ce Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz.

            Cazanciuc a spus ca dupa finalizarea procedurilor in curs de derulare se va putea discuta „daca acest caz particular e o greseala sau nu” din punct de vedere al reactiei autoritatilor statului.

            „E si multa emotie in jurul acestui caz, e firesc, numai tata sa nu fii in situatia victimei in momentul de fata”, a comentat el. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.