Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Contrabandişti, trimişi în judecată

Bucureşti: Contrabandişti, trimişi în judecată

DISTRIBUIȚI

 138511 – 21072015 – Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor MIrela Păştinaru, Andrei Romulus Partal, Gelu Cătălin Ursu, Paula Slave, Gheorghe Slave şi Andreea Moldovan-Mihăiţă, pentru contrabandă.

            Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în perioada iulie 2014 – decembrie 2014, cei şase au deţinut, transportat şi, ulterior, comercializat, în Bucureşti şi municipiul Suceava, 45.000 de pachete de ţigarete neintroduse în circuitul fiscal, cunoscând că acestea provin din contrabandă. Astfel, ei au cauzat bugetului de stat un prejudiciu total de 562.772 lei, prin neplata taxelor vamale, a accizelor şi a taxei pe valoarea adăugată.

            Probarea participaţiei penale a inculpaţilor s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 1 şi cu suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale (DOS).

            Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.