Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Controale la băncile care dau credite în franci elveţieni

Bucureşti: Controale la băncile care dau credite în franci elveţieni

DISTRIBUIȚI

 138233 – 09072015  – Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului anunţă controale în băncile care oferă credite în franci elveţieni.

            Pentru că inspectorii ANPC nu au putut participa la negocierile dintre clienţi şi bănci în vederea identificării soluţii pentru ca românii să îşi plătească creditele la un curs accpetabil, aceştia spun că vor face verificări.

            „Acum câteva luni am demarat un proiect – să găsim soluţii împreună cu reprezentanţii băncilor, să ne întâlnim şi să discutăm cu ei. ANPC nu a putut participa la acele întâlniri. Dacă nu ne-au primit în calitate de supraveghetori, ne primesc în calitate de controlori”, a declarat Marius Dunca, preşedintele ANPC, potrivit Capital.ro.

            „Facem control tematic la toate băncile care oferă credite în franci elveţieni. După controale, vom face o conferinţă şi vom veni cu toate detaliile. Mi-aş dori ca legea să permită să le suspende activitatea de creditare către persoane fizice. Caut legislaţia care să îmi permită acest lucru. Nu au venit cu nicio măsură în sprijinul românilor care au credite în franci şi nu îşi mai pot plăti ratele. E inuman!”, a explicat acesta. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.