Acasă Externe București: Microsoft lansează cel mai sigur sistem de operare:  Windows 10

București: Microsoft lansează cel mai sigur sistem de operare:  Windows 10

DISTRIBUIȚI

138746 – 29072015 –  Microsoft anunță disponibilitatea Windows 10 începând de miercuri atât pentru utilizatorii independenți, cât și pentru companii, acesta fiind cel mai sigur sistem de operare de până acum, atât prin intermediul optimizarilor aduse Windows Defender şi SmartScreen care asigură protecție împotriva virușilor, malware şi phishing, cât şi prin inovații precum Windows Hello, un mijloc de autentificare rapid, sigur şi care nu solicită o parolă, notează Capital.

Windows 10 include inovații precum Cortana, o aplicație pentru Xbox şi Microsoft Edge, oferind o experiență familiară, dar în același timp mai personală şi productivă. Noul sistem de operare, cel mai sigur Windows de până acum, este livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente inovații şi funcții de securitate.

Utilizatorii vor beneficia de o experiență unică, disponibilă pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens şi multe altele, peste 2.000 de dispozitive și configurații fiind deja în proces de testare.

Noul Windows Store şi kit-ul Windows Software Development sunt puse, la rândul lor, la dispoziția utilizatorilor începând de astăzi, deschizând astfel calea către experiențe noi şi inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea aplicațiilor pe Windows 10.

Trecerea la Windows 10 este un proces simplu pentru clienții care utilizează Windows 7 sau Windows 8.1 pentru PC sau tabletă în variantă licențiată, având în vedere că vor fi notificați în valuri în momentul în care noul sistem de operare este pregătit pentru instalare pe dispozitivele lor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.