Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii la Urban

Bucureşti: Percheziţii la Urban

265
DISTRIBUIȚI

138132 – 07072015  – Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) efectuează marţi 18 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Vâlcea şi Suceava, pentru destructurarea unei reţele infracţionale specializată în evaziune fiscală.

            Potrivit unui comunicat al IGPR, în circuitul infracţional este implicată o companie care desfăşoară activităţi de prestări de servicii în domeniul salubrizării şi care s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, prin evidenţierea unor operaţiuni comerciale fictive, directe sau interpuse cu alte 20 de societăţi comerciale din România.

            În acest mod, în perioada 2008-2012, societatea comercială ar fi desfășurat activități comerciale în valoare de 90.000.000 de euro, prejudiciind bugetul consolidat al statului cu aproximativ 23.000.000 de euro.

            Vor fi conduse la audieri 32 persoane.

            La peercheziţiile desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti participă luptători SIAS şi specialişti criminalişti.

            Surse din Poliţie au declarat că în anchetă este vizată societatea de salubrizare Urban SA, de unde anchetatorii ridică mai multe documente, iar printre persoanele care vor fi duse la audieri sunt şi asociaţii firmei, Teodor Florescu şi Ion Bălăceanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.