Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premieră la MTS

Bucureşti: Premieră la MTS

DISTRIBUIȚI

138718 – 29072015 –  Ministerul Tineretului și Sportului a primit, în premieră pentru o rectificare bugetară, o suplimentare a fondurilor 14 milioane de lei, precum și deblocarea a 10 % din bugetul pe anul 2015 (ca în anul precedent – 2014).

”Ministerul Tineretului şi Sportului a solicitat o rectificare bugetară pozitivă în sensul rolului național prioritar acordat Sportului și Tineretului. Suplimentarea bugetară va fi distribuită atât pentru acțiuni sportive, cât și de tineret. Mulțumesc colegilor din Guvern pentru deschidere, încredere și pentru faptul că acordă importanță domeniilor vizate de ministerul pe care îl conduc. Activitatea noastră este una comună și un rezultat pozitiv într-un domeniu atrage după sine alte rezultate, cel puțin la fel de benefice și în celelalte domenii și pentru întreaga Românie”, a declarat Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, potrivit MTS.

            Rectificarea bugetară pozitivă reprezintă o premieră în decursul ultimilor ani pentru Ministerul Tineretului și Sportului, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.