Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Raeţchi cere vot prin corespondenţă

Bucureşti: Raeţchi cere vot prin corespondenţă

DISTRIBUIȚI

 138813 – 31072015 – Deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii cere presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, sa sustina din calitatea sa de sef al majoritatii parlamentare dezbaterea si adoptarea votului prin corespondenta in sesiune extraordinara, considerand ca Dragnea devine „tot mai evident adevaratul premier al Romaniei”.

            „In primele zile de la preluarea conducerii partidului v-ati fixat o serie de obiective ambitioase de reformare a PSD. Cel putin pana la o decizie definitiva a Justitiei in cazul dvs. cred ca este corect sa va bucurati de prezumtia de buna-credinta. In plus, intrucat sunteti seful PSD, al majoritatii parlamentare si deveniti tot mai evident adevaratul premier al Romaniei, cred ca prima proba a dorintei de reformare trebuie sa fie reevaluarea atitudinii dvs. fata de romanii din diaspora. Va invit deci, pe aceasta cale, sa sustineti dezbaterea si adoptarea proiectului legislativ privind votul prin corespondenta in sesiune extraordinara, odata cu dezbaterile pe Codul fiscal”, se arata in scrisoarea deschisa adresata de Raetchi lui Dragnea, potrivit Hotnews.ro.

            Ovidiu Raetchi si-a exprimat convingerea ca adoptarea rapida a votului prin corespondenta, in conditiile in care peste un an sunt alegeri parlamentare, va fi considerata „vitala” de PSD. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.