Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rovana Plumb îl acuză pe Liviu Dragnea că “joacă pentru adversari”

Bucureşti: Rovana Plumb îl acuză pe Liviu Dragnea că “joacă pentru adversari”

DISTRIBUIȚI

138309 – 13072015  – „Cine nu intelege” ca PSD trebuie sa actioneze ca o echipa „joaca pentru adversarii politici”, a fost reactia presedintelui Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, la afirmatiile de luni ale coordonatorului politic al partidului Liviu Dragnea.

            Dragnea afirmase ca PSD nu are un presedinte interimar acum si a este nevoie ca in Comitetul Executiv sa se decida cine va ocupa acest loc gol, desi Rovana Plumb precizase de duminica seara ca ea asigura interimatul, asa cum a facut si cand premierul s-a aflat in Turcia.

            „In toate momentele sale importante, PSD s-a comportat ca o echipa. Asta trebuie sa se intample si acum. Astazi, PSD e condus de o echipa solida; trebuie sa actionam si in continuare ca o echipa – nu sa ne atacam unii pe altii. Dezbinarea ar fi un avantaj nesperat doar pentru adversarii nostri. Premierul Victor Ponta a propus prelungirea unui interimat votat si acceptat de BPN. Sustin aceasta formula si cr​e​d ca toti colegii mei ar trebui sa o sustina; presedint​ele​ Consiliului National, conform statutului, asigura conducerea partidului pentru orice perioada de interimat​, intre Congrese​, afirma Plumb intr-un comunicat de presa.

            „Cei care vorbesc despre organizarea unui congres​ acum​ nu se raporteaza la binele PSD, ci la sperantele oponentilor nostri. Nu avem de ce sa organizam congrese prin care sa facem jocurile adversarilor PSD, pentru ca riscam ca, pe parcurs, sa pierdem guvernarea dar si aliatii pe care ii avem. Iar de castigat nu am castiga nimic”, continua ea.

            „Nu cred ca trebuie sa continuam sa ne atacam aliatii si pozitia pe care o avem in prezent; continuarea guvernarii este o prioritate; la fel si rezolvarea problemelor in justitie de catre Victor Ponta. Am incredere in deciziile lui Victor Ponta, asa cum am avut incredere in toti acesti ani. Sper sa actionam cu totii ca o echipa, si in continuare; avem o conducere functionala, sustinuta de decizii ale BPN”, incheie Rovana Plumb. – PROMPT MEDIA

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.