Acasă Sud Calarasi Călăraşi: Inspector, prins în flagrant-delict când lua mită

Călăraşi: Inspector, prins în flagrant-delict când lua mită

DISTRIBUIȚI

138328 – 14072015 – Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Călărași, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași şi cu sprijinul de specialitate al SRI, au prins, luni, în flagrant un inspector din cadrul unei instituţii publice, potrivit unui comuniucat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

            La data 9 iulie 2015, la SJA Călărași a fost înregistrat denunțul formulat de administratorul unor societăți comerciale din municipiul Călărași  ce are ca  obiect principal de activitate „jocuri de noroc”.

            Ca urmare a denunţului, la data de 13 iulie 2015, ofiţerii SJA Călărași, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași l-au surprins în flagrant pe inspector când a primit cu titlu de mită bunuri electronice în valoare de 800 lei de la denunțător, în scopul îndeplinirii defectuoase a atribuțiilor de serviciu.

            S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inspector și reținerea lui pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită. El urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.