Acasă Sud Calarasi Călăraşi: Reţinuţi pentru o cultură de cannabis înfiinţată într-o pădure din Giurgiu

Călăraşi: Reţinuţi pentru o cultură de cannabis înfiinţată într-o pădure din Giurgiu

DISTRIBUIȚI

 138471 – 20072015 Procurorii DIICOT din Călăraşi  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, Giurgiu şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti  au surprins în flagrant, la data de 17 iulie 2015, pe Nicolae Muşat în timp ce ridica de la o firmă de curierat două colete expediate din Spania de către Nicolae Andreiaş, care conţineau 12.3 kg. cannabis.

            Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul lunii mai 2015, în baza unei înţelegeri prealabile,  Nicolae Andreiaş, Nicolae Muşat Nicolae şi Florin Cristian Andreiaş au  înființat o cultură  de cannabis,  într-o pădure din judeţul Giurgiu, unde era pădurar Gheorghe Porumbăceanu.

    Cu ocazia cercetării la faţa locului  asupra culturii outdoor de cannabis, au fost recoltate şi ridicate  77 plante de cannabis aflate într-un stadiu avansat de dezvoltare.

    Procurorii i-au reţinut pe Nicolae Muşat Nicolae, Florin Cristian Andreiaş şi Gheorghe Porumbăceanu solicitând totodată  Tribunalului  Călăraşi  arestarea preventivă în lipsă a lui Nicolae Andreiaş.

    Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul  ofiţerilor  de poliţie din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi şi Giurgiu şi IJPF Giurgiu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.