Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean Colegiul Tehnic viceamiral Ioan Bălănescu – niciun promovat la examenul de BAC...

Colegiul Tehnic viceamiral Ioan Bălănescu – niciun promovat la examenul de BAC !

DISTRIBUIȚI

veste_buna_pentru_elevi_inainte_de_bacalaureat_2014_18480901_00984700

Foto: Sunt și absolvenți care chiar  demonstrează că știu să se bucure!?  

Un număr de 57 de instituţii de învăţământ din țară, au obținut  procentul de promovare  la examenul de Bacalaureat  ”0” (zero!). Din nefericire  județul Giurgiu ocupă un loc deloc onorant , de codașă în ceea ce privește promovabilitatea, culminând cu Colegiul Tehnic Viceamiral Ioan Bălănescu care, ca și în anul trecut, nu a avut niciun promovat, manifestând o greu de înțeles consecvență în neputința de a performa…

 A cui e vina mai mare?

În ciuda reacțiilor dure ale giurgiuvenilor  la adresa Inspectoratului Școlar Giurgiu, în comentariile materialului nostru despre rezultatele examenului de Bacalaureat din acest an ( prima sesiune, înainte de contestații), considerăm că nu este drept să dăm  sentințe și să acordăm  culpe exclusive  inspectorilor școlari, în condițiile în care actorii principali  în  procesul de învățământ sunt atât profesorii, cât și părinții, dar mai ales  elevii. În ceea ce îi privește pe ultimii, elevii,  în ciuda eșecurilor obținute, aceștia  au umplut terasele barurilor din centrul municipiului imediat după aflarea rezultatelor, dovedind încă o dată cât de puternic sunt atinși de… miserupism!

Gândind  cu maturitate, noi considerăm că ar trebui să ne asumăm cu toții  acest  eșec. O analiză  completă însă pe marginea acestui subiect  veți putea citi în ediția print a publicației noastre…(Redacția)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.