Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Doi poliţişti, prinşi când luau mită

Constanţa: Doi poliţişti, prinşi când luau mită

DISTRIBUIȚI

 138234 – 09072015  – Un polițist din cadrul unui post de poliție din judeţul Constanţa și un polițist local din aceeași localitate au fost prinşi, miercuri, în flagrant-delict, după ce au pretins și primit de la un denunțător 600 de euro și un telefon mobil, în scopul de a nu-și exercita în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, precum și de a-i crea o situație favorabilă cu ocazia derulării unui proces penal aflat pe rolul Judecătoriei Constanța, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie.

            Organizarea flagrantului, la care au participat procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța şi polițişti judiciary din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Constanța, a avut la bază un denunț formulat, în data de 7 iulie a.c., la linia telefonică gratuită TelVerde a DGA 0800 806 806.

            În acest dosar se efectuează cercetări pentru infracțiunile de luare de mită, abuz în serviciu și șantaj.             Poliţistul a fost reținut pentru 24 de ore, iar poliţistul local a fost pus sub control judiciar, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.