Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Mop în ligheanul pentru făină şi peşte cu muşte în restaurantele...

Constanţa: Mop în ligheanul pentru făină şi peşte cu muşte în restaurantele de pe Litoral

DISTRIBUIȚI

138087 – 03072015  – Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au luat la verificat restaurantele din statiunea Costinesti si au ramas uimiti cand au vazut mizeria si alimentele alterate cu care erau serviti clientii a doua terase, amendate de altfel cu 15.000 de lei.

            Angajatii uneia dintre terase chiar s-au enervat cand au vazut echipa de la Protectia Consumatorilor in control neanuntat. Acestia si-au iesit din fire dupa ce inspectorii au descoperit ca ligheanul in care era tinuta faina folosita la prepararea produselor devenise suport pentru mopul de sters pe jos, potrivit Digi 24.

            De asemenea, ospatarii isi uscau incaltamintea in magazia cu alimente, iar mancarea era tinuta printre materiale de constructii. Patronii terasei, care s-au ales cu o amenda de 5.000 de lei, s-au scuzat spunand ca au deschis de curand si nu au avut timp sa le puna pe toate la punct.

            La cativa metri de acest local, la o autoservire, turistii erau serviti cu peste cu muste. Si patronul acestei cantine a fost amendat cu 1.000 de lei.

            „Mereu imi spun ca a doua zi sau daca venim maine totul este in regula, dar cand venim la dansii observam lucruri care nu sunt in regula si produse care pot pune in pericol viata si sanatatea consumatorilor”, a declarat Marius Dunca, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatirilor (ANPC), adaugand ca verificarile pe Litoral vor continua în forță. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.