Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean Joi, 16 iulie în Parcul Alei din municipiul Giurgiu, vor răsuna din...

Joi, 16 iulie în Parcul Alei din municipiul Giurgiu, vor răsuna din nou marșurile și muzica de promenadă

DISTRIBUIȚI

ziua-dunarii-giurgiu-valahiaFOTO: Dirijorul Orchestrei, prof. Virgil PEȚANCA,  va răscoli din nou amintirile celor de vârsta a treia, făcând cea mai frumoasă propagandă muzicii adevărate  

Și în această săptămână, joi 16 iulie, de la ora 19.00, în Foișorul Fanfarei din Parcul Alei va avea loc un inedit concert de muzică de promenadă susținut de Orchestra de suflători ”VALAHIA” a Centrului cultural local ”Ion VINEA”. Cu prilejul acestui nou concert estival orchestra giurgiuveană continuă tradiția din ultimii ani și oferă spectatorilor șansa să asculte un bogat și variat program de melodii în interpretarea unor virtuozi instrumentiști locali și nu numai.

Pe parcursul concertului Orchestra de suflători ”VALAHIA” va aborda foarte multe lucrări muzicale din creația unor compozitori celebri, români și universali. Orchestra va interpreta ca de obicei și în concertul din această seară numai muzică bună: polkă, valsuri, marșuri, arii celebre, muzică ușoară, muzică de promenadă etc. Va fi cu siguranță un regal artistic , în aer liber, care va bucura inimile giurgiuvenilor, care sperăm că se vor decide să părăsească pentru câteva ore fotoliile din fața televizoarelor și vor opta pentru un  muzică bună. Componenții Orchestrei de suflători ”VALAHIA” le promite  melomanilor giurgiuveni că nu vor regreta cu siguranță alegerea făcută!

Heliade CĂLIN    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.