Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean La Giurgiu numai 19 cadre didactice din 125 au obținut Definitivatul !...

La Giurgiu numai 19 cadre didactice din 125 au obținut Definitivatul ! Incredibil! Ce au făcut mulți dintre candidați când au văzut subiectele!

DISTRIBUIȚI

PROFESORI - GREVA JAPONEZA

   La Examenul național de Definitivat de anul acesta, desfășurat la Giurgiu, joi, 9 iulie, la Colegiul Național ”Ion Maiorescu”, s-au înscris 125 de candidați, dintre care doar 65 l-au și susținut, 44 retrăgându-se din propria inițiativă, iar 16 absentând.Din cei 125 numai 19 au obținut note de 8, ce le dă posibilitatea de a obține acest calificativ 

Contestațiile sunt soluționate în zilele de 16 și 17 iulie, rezultatele finale urmând a fi afișate sâmbătă 18 iulie, la Colegiul Național ”Ion Maiorescu”, unde s-a și desfășurat examenul.

Revenind la faptul că un număr generos (19 din 125) de candidați la examenul de definitivat de anul acesta s-au retras de bună-voie când au văzut subiectele, și că numai 19 l-au obținut  putem remarca nivelul de pregătire a celor ce ar trebui să educe și să pregătească elevii. În aceste condiții, ar trebui să nu ne mai mire rezultatele dezastruoase obținute de elevi la examenele naționale, când bagajul de cunoștințe al profesorilor, al celor care ar trebui să îi instruiască și să îi îndrume, lasă enorm de dorit….Așa profesori, așa elevi, așa sistem de învățământ!  -am putea concluziona, căci oricum contestațiile nu vor adduce cu ele schimbări spectaculoase de situație.

(Teodora NICOLAU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.