Acasă Sud Calarasi Perchiziții la delapidatori în Ilfov și Călărași

Perchiziții la delapidatori în Ilfov și Călărași

DISTRIBUIȚI

Sunt vizați funcționari ai ROMSILVA138643 – 27072015 – Luni dimineaţa, sub coordonarea IGPR, polițiștii ilfoveni efectuează șapte percheziții, în județele Ilfov și Călărași, la persoane bănuite de delapidare, și pun în executare zece mandate de aducere.

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2009 – 2014, 18 persoane, în calitate de funcționari sau contabili în cadrul unui ocol silvic, ar fi valorificat material lemnos din mai multe cantoane silvice, fără a înregistra în contabilitate și fără a depune în casierie sumele încasate. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 610.000 lei. Polițiștii urmăresc depistarea persoanelor bănuite, vor ridica documente financiar-contabile și au în vedere identificarea de bunuri, pentru recuperarea prejudiciului. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.