Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Prahova: Ghiţă, încă un dosar

Prahova: Ghiţă, încă un dosar

DISTRIBUIȚI

 138341 – 14072015 –Deputatul Sebastian Ghita a fost inculpat oficial, marti, de catre procurorii DNA si pus sub control judiciar pentru 60 de zile in dosarul in care este acuzat de comiterea unor infractiuni impreuna cu Iulian Badescu, fostul primar al municipiului Ploiesti.

            Sebastian Ghita este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, iar Iulian Badescu de luare de mita si abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat al DNA.

            Totodata, procurorii au instituit masura asiguratorie a sechestrului asupra unor bunuri imobile care apartin celor doi inculpati, pana la concurenta sumei de 3.533.600 lei.

            Saptamana trecuta, Sebastian Ghita a luat la cunostinta noile acuzatii aduse de procurori, care spun ca detin probe si indicii conform carora omul de afaceri i-ar fi dat mita o vila primarului Ploiestului, iar, la schimb, acesta ar fi aprobat finantarea de la bugetul public a unui club sportiv sustinut de Ghita.

            Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus luni ridicarea sechestrului pus de procurorii DNA pe averea deputatului Sebastian Ghita, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, printre care trafic de influenta si spalare de bani. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.