Acasă Sud Prahova Prahova: Hoţi de produse petroliere alungaţi cu focuri de armă. Unul a...

Prahova: Hoţi de produse petroliere alungaţi cu focuri de armă. Unul a fost prins

DISTRIBUIȚI

 138759 – 29072015 – O patrulă de jandarmi prahoveni a surprins, marţi, mai multe persoane în timp ce furau produs petrolier la o sondă din zona comunei Predealul Sărari, județul Prahova.

            Jandarmii au observat un bărbat care sustrăgea produs petrolier dintr-un rezervor de colectare al sondei. În momentul apropierii de zona faptei, jandarmii au observat în vegetația din apropiere alţi trei bărbaţi care au luat-o la fugă, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Române. Hoţii au fost somaţi, iniţial prin voce prin voce, iar ulterior s-au tras două focuri de avertisment în plan vertical deoarece aceştia continuau să fugă.

            În final, s-a reușit prinderea unui bărbat, de 54 de ani, din comuna Predealul Sărari, care a declarat că, împreună cu cei fugiţi sutrăgeau produs petrolier pentru a-l folosi în gospodăriile proprii. La fața locului au fost găsite patru bidoane de plastic cu capacitatea de 30 de litri fiecare si o găleata de plastic în care se găsea produs petrolier.

            Celui prins i s-a întocmit proces verbal de constatare pentru furt calificat, care a fost înaintat organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

foto:adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.