Acasă Externe Spania: Preşedintele Iohannis: Voi colabora cu premierul Ponta la nivel instituţional

Spania: Preşedintele Iohannis: Voi colabora cu premierul Ponta la nivel instituţional

DISTRIBUIȚI

 iohannis - premierul spaniol138300 – 13072015  – Președintele Klaus Iohannis a declarat că va continua la nivel institutional colaborarea cu premierul Victor Ponta.             „Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. Îmi mențin poziția din 5 iunie. Vom colabora instituțional. Cred că e cel mai bine să ne concentrăm azi pe relația cu Spania”, a spus Iohannis, la Madrid, în cadrul unei conferințe comune cu premierul spaniol Mariano Rajoy, fiind întrebat de jurnaliști cum va colabora în continuare cu Victor Ponta, având în vedere acuzațiile procurorilor în cazul premierului.

            La rândul său premierul spaniol a spus că e fericit că nu a avut un caz asemănător în Spania.

            „Am avut norocul ca niciun procuror să nu acuze un membru al guvernului. Nu aș fi vrut să știu cum este în acest caz”, a precizat Mariano Rajoy.

            Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Şova. Oamenii legii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Victor Ponta, care la data faptelor era avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”. Acesta este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor. – PROMPT MEDIA

foto:presidency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.