Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Andreea Marin si Stefan Banica Jr. în vizorul Fiscului

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. în vizorul Fiscului

DISTRIBUIȚI

139231 – 20082015 – Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se numara printre cei 7.879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscala amanuntita, in cadrul „Programului de asigurare a conformarii fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal”, program care presupune verificarea la sange a romanilor care afiseaza averi semnificative, dar care nu sunt justificate de veniturile declarate, au declarat surse din cadrul ANAF, potrivit Ziuanews.ro.

            Andreea Marin si Stefan Banica Jr vor fi notificati de Agentia Nationala de Administrare Ficala (ANAF) cu privire la inceperea verificarii fiscale si li se va solicita sa aduca dovada veniturilor in baza carora s-au efectuat anumite cheltuieli.

            In acest scop, cei doi vor completa cate o declaratie de patrimoniu, asemanatoare cu declaratia de avere, si vor aduce o serie de documente justificative privind veniturile realizate. Daca acestia dovedesc ca veniturile in baza carora s-au facut anumite cheltuieli cum ar fi achizitii de imobile, autoturisme, etc, au fost declarate la Fisc, se emite o decizie de incetare a procedurii de verificare.

            In caz contrar, ANAF emite o decizie de impunere: pentru orice venituri constate de organele fiscale, a caror sursa nu a fost identificata, se impune cota de impozit de 16%, la care se adauga dobanzile si penalitatile. Daca cei doi contribuabili vizati de verificarea fiscala nu depun declaratia de patrimoniu si venituri in termen de 60 de zile de la primirea avizului de la Fisc, ei risca amenzi de pana la 50.000 de lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.