Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Rețineri în dosarul reţetelor fictive

Bihor: Rețineri în dosarul reţetelor fictive

DISTRIBUIȚI

retete false – 139104 – 14082015 – Zece medici din Oradea si o farmacista au fost retinuti de procurorii DIICOT intr-un dosar privind fraude cu retete fictive, ei urmand sa fie prezentati vineri instantei cu propunere de arestare preventiva. Sae dintre medicii retinuti sunt medici de familie, iar patru sunt medici specialisti in cardiologie si diabet pentru copii, scrie Hotnews.ro.

          Ancheta in acest caz vizeaza destructurarea unei grupari formate din 50 de persoane, specializata in evaziune fiscala, inselaciune si fals. Prejudiciul in dosar este de aproximativ 700.000 euro, prin eliberarea a peste 14.000 de retete fictive. Membrii gruparii sunt acuzati de fraudarea Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate .

In luna noiembrie 2014, procurorii au efectuat 67 de perchezitii domiciliare in acest dosar, in municipiul Oradea si in judetul Bihor, la Spitalul Clinic Municipal ‘Dr. Gavril Curteanu’ Oradea – Sectia Oncologie, mai multe farmacii si cabinete medicale individuale ale unor medici de familie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.