Acasă Sud Arges Brașov: Căutarea pilotului dispărut, extinsă în alte trei județe

Brașov: Căutarea pilotului dispărut, extinsă în alte trei județe

DISTRIBUIȚI
Sursa foto: MAI
sursa foto: MAI
sursa foto: MAI

 138984 – 10082015 – Peste 1.350 de persoane (pompieri, jandarmi, salvamontişti, poliţişti, militari, pădurari şi voluntari ai serviciilor pentru situaţii de urgenţă) sunt implicate, la această oră, în căutarea pilotului planorului dispărut joi, 6 august, anunță Ministerul de Interne. Începând din această dimineață, căutările s-au extins și în județele Harghita, Covasna, Bacău, pe lângă Braşov, Prahova, Buzău, Argeş, Dâmboviţa şi Sibiu.

Căutătorii au la dispoziţie 218 mijloace de acţiune – vehicule, şenilate şi autospeciale de teren.

Componenta aeriană este asigurată de 11 aeronave, dintre care 7 elicoptere ale MAI şi MApN şi 4 avioane ale Aeroclubului României. Totodată, astăzi vor fi ridicate şi două drone pentru căutările în zonele foarte greu accesibile.

În cursul serii trecute a fost realizată rotaţia pompierilor care au fost detaşaţi pentru misiunile de sâmbătă şi duminică, în locul acestora sosind alte forţe noi.

Printre traseele de căutare stabilite pentru astăzi a fost inclusă şi zona Poiana Ţapului, Valea Sipa unde, în cursul serii trecute, a fost primită informaţia din partea unor voluntari că ar fi fost observate posibile resturi care ar putea aparţine planorului căutat. Primele căutări în zona respectivă s-au efectuat aseară până spre miezul nopţii şi au fost reluate astăzi.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.