Acasă Centru Brasov Braşov: Consiliul Concurenţei permite McDonald’s să preia trei restaurante

Braşov: Consiliul Concurenţei permite McDonald’s să preia trei restaurante

DISTRIBUIȚI
consiliul-concurentei

 139140 – 17082015 –  Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a autorizat tranzactia prin care McDonald’s preia trei restaurante de tip fast-food din Brasov. Anterior acestei tranzactii, cele trei restaurante – McDonald’s Brasov DT, McDonald’s Postavarul si McDonald’s Carrefour Brasov – se aflau sub franciza McDonald’s, fiind detinute de Adrian Danes si Adrian Restaurante SRL.

            Analiza Consiliului Concurentei a condus la concluzia ca operatiunea de concentrare economica  nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante.

            McDonald’s, avand ca obiect principal de activitate operare restaurante, a fost infiintata in Romania in anul 1994. In prezent, in Romania, detine 67 de restaurante in 21 de orase, din care 32 de restaurante in Bucuresti. Dintre cele 67 de restaurante, 7 functioneaza in regim de franciza, fiind operate de 5 parteneri francizati.

            Decizia Consiliului Concurentei va fi publicata pe site-ul institutiei dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.