Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cros pentru cultură în inima Capitalei

București: Cros pentru cultură în inima Capitalei

DISTRIBUIȚI

Cris Simion - Valeria Racila139189 – 19082015 – Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD 2015 va începe pe 22 august, la la Muzeul Țăranului Român, unde vor avea loc spectacole de teatru independent, spectacole-lectură, lansări de carte, conferințe, ateliere, o terasă neconvențională și un cros cultural inedit.

 Sambata, 22 august, la orele 10,  va avea loc cros-ul Undercloud, inițiat de regizoarea și scriitoarea Chris Simion împreună cu multipla campioană Valeria Răcilă Van Groningen, organizat de Festivalul de Teatru Independent Undercloud si Asociatia Bucharest Running Club.

Condiția înscrierii este ca doritorii să aducă  carte esențială pentru cultură. După ce se dă startul de către gimnasta Andreea Răducan, cărțile vor fi donate bibliotecii Undercloud, care va funcționa în Clubul Țăranului.

Biblioteca va fi deschisă bucureștenilor pe toată perioada anului. Toți iubitorii de literatură vor putea împrumuta cărțile gratis. Pentru că este un cros atipic, numerele vor fi atașate ca semn de carte. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.