Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea discuta Codul Fiscal fara premier. Pe Victor Ponta nu-l deranjează

Bucureşti: Dragnea discuta Codul Fiscal fara premier. Pe Victor Ponta nu-l deranjează

DISTRIBUIȚI

 139305 – 24082015 –  Victor Ponta a fost intrebat, la iesirea din sediul PSD, cum comenteaza anuntul facut anterior de Liviu Dragnea, privind amanarea dezbaterii cererii de reexaminare a Codului Fiscal pentru sesiunea de toamna a Parlamentului, sub pretextul unor noi discutii intre liderii partidelor parlamentare, respectiv coalitia de guvernare si opozitia.

            „Nu ma intrebati pe mine chestia asta. Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa Parlamentului un Cod foarte bun si sunt convins ca va fi votat”, a spus premierul.

            Intrebat daca este deranjat de aceasta amanare, Ponta a replicat: „Nu, nu, de ce sa ma deranjeze, Doamne fereste!”.

            „Daca se ajunge la adoptarea Codului Fiscal cu 20% TVA sunt cel mai fericit. Daca se poate unanimitate, cum a fost data trecuta”, a continuat el, precizand ca prevederile noului Cod nu se aplica doar pentru un mandat electoral.

            In ceea ce priveste noile discutii dintre liderii partidelor parlamentare, care ar putea avea loc joia aceasta, Victor Ponta a spus ca acestia se pot vedea si „de zece ori”, „important e sa avem sprijin pentru Codul Fiscal”.

Liviu Dragnea a anuntat in aceasta dimineata ca doreste o amanare a dezbaterii proiectului de Cod Fiscal retrimis in Parlament de Presedinte, pentru ca liderii politici sa poata face o anaiza mai aprofundata a documentului.

Ulterior, premierul Victor Ponta a anuntat ca in cursul zilei de joi se va afla la Chisinau, unde are programata o intrevedere cu omologul sau moldovean Valeriu Strelet, cee ace inseamna ca premierul nu va participa la aceste discutii. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.