Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mihai Fifor, noul lider al senatorilor PSD

Bucureşti: Mihai Fifor, noul lider al senatorilor PSD

DISTRIBUIȚI

139449 – 31082015 –  Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Palatul Parlamentului, după ședința în care s-a anunțat demisia lui Ilie Sârbu din funcția de lider al senatorilor PSD, că îi acordă acestuia susținerea pentru postul de vicepreședintele la Curtea de Conturi.

            „Îi mulțumesc domnului Ilie Sârbu pentru cum a gestionat poziția de lider de grup. A fost un sprijin pentru guvern. Are o experiență politică cu multă substanță. Va avea susținerea mea și a partidului pentru a ocupa un post de vicepreședinte la Curtea de Conturi. PSD nu își permite să propună într-o funcție oameni care nu au o experiență. Sârbu e un om în care am încredere. Și partidul la fel. Poate gestiona o funcție de asemenea importanță”, a declarat Dragnea, citat de B1.ro.

            A fost anunțat și înlocuitorul lui Sârbu – Mihai Fifor, deputatul propus de PSD la Ministerul Transporturilor, dar respins de președintele Klaus Iohannis.

            Dragnea a subliniat că „cel mai important pentru mine e ca cel care va fi lider de grup să aibă legitimitatea dată de un vot liber exprimat”.

            Astfel, „în Mihai Fifor am încredere. E mai tânăr, dar poate gestiona o astfel de funcție. Trebuie să găsească înțelepciune pentru a menține grupul unit”, a spus Dragnea. – PROMPT MEDIA

foto:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.