Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta râde din nou de liberali

Bucureşti: Ponta râde din nou de liberali

DISTRIBUIȚI

 139141 – 17082015 – Premierul Victor Ponta acuza PNL ca sustine declaratii ale ambasadorului Ungariei la Bucuresti, fie pentru ca liberalii „au primit ordin de la PPE” sa faca acest lucru, fie pentru ca „sunt in stare de orice compromis ca sa ajunga la putere”.

            „O stire importanta, pentru ca ne arata ce urmeaza pentru Romania in viitor – PNL sustine declaratiile ambasadorului Ungariei la Bucuresti si ale oficialilor maghiari care privesc tara noastra”, a scries Victor Ponta pe Facebook.

            Acesta face referire la o declaratie a secretarului executiv al PNL, Radu Carp, care l-a acuzat ca este „un lider etno-populist” si ca, de cand Ponta e in fruntea Guvernului, „relatia cu Ungaria s-a inrautatit”.

            In continuarea mesajului de pe Facebook, prim-ministrul scrie ca sunt doua posibile raspunsuri la o intrebare cu privire la declaratiile PNL.

            „Au primit ordin de la PPE sa spuna asta (deci sunt doar slugarnici) „, ar fi primul raspuns, potrivit premierului.

            „Sunt in stare de orice compromis ca sa ajunga la putere (ceea ce arata o capacitate de a fi ticalosi peste tot ce am vazut in ultimii 25 ani)! „, este al doilea posibil raspuns, potrivit lui Victor Ponta.

            Ambasadorul Ungariei in Romania, Botond Zakonyi l-a criticat intr-un interviu recent pe premierul Victor Ponta pentru modul in care s-a pus in antiteza cu prim-ministrul Ungariei Viktor Orban, prezentandu-se pe sine ca fiind Victor „baiatul bun”, spre deosebire de Viktor „baiatul rau”: „European, social-democrat, pentru rolul de Victor cel bun, si nationalist, antieuropean, pentru rolul celalalt”.

            A doua zi, Ponta a acuzat Guvernul de la Budapesta ca incearca sa provoace Romania si sa o atraga intr-un scandal, mentionand ca nu se lasa provocat.

            Ulterior, premierul a continuat disputa cu Ungaria, avertizand „ambasadorul obraznic” al Budapestei ca este o „limita peste care nu mai intoarcem obrazul”. Ambasadorul ungar in Romania „a exagerat cu obraznicia, folosesc un termen nediplomatic pe care sunt convins ca il va traduce in maghiara. Niciun ambasador nu si-a permis sa dea interviuri in presa cu obraznicie la adresa Romaniei”, a declarat Ponta. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.