Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta neagă prejudiciul de care îl acuză DNA

Bucureşti: Premierul Ponta neagă prejudiciul de care îl acuză DNA

DISTRIBUIȚI

 139207 – 19082015 – Premierul Victor Ponta îi contrazice pe procurorii DNA, care au anunţat miercuri că prejudiciul în dosarul său este de de 51.321 lei, şi susţine că este vorba despre o manipulare a opiniei publice, subliniind că statul român a încasat în plus 2.000 de lei.

            ”Regret faptul că bătălia politică și de media se duce cu arme necinstite – din expertiza făcută în dosarul meu se arată că SCA Șova și Asociații și-a dedus cheltuieli în baza contractului cu mine de 51.321 RON. Și se arată de asemenea că au fost plătite taxe și impozite de către Cabinet Avocat Ponta Victor în suma de 53.000 lei! Deci prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice, ignorând voit plata celor 53.000 lei! Adunând cele două sume nu rezultă prejudiciu față de statul roman, care a încasat în plus 2.000 RON Atașez copia după această constatare și cred că nu mai este nimic de comentat! Și sechestrul a fost pus în data de 13 iulie, nu azi (cum în mod eronat a apărut în presă)!”, a precizat premierul într-o postare pe Facebook.

            Potrivit raportului de expertiză, prejudiciul produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală din dosarul lui Victor Ponta se ridică la suma de 51.321,80 lei, a arătat, miercuri Direcția Națională Anticorupție, într-un comunicat. – PROMPT MEDIA

foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.