Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rejudecarea procesului Rarinca a început cu o amânare

Bucureşti: Rejudecarea procesului Rarinca a început cu o amânare

DISTRIBUIȚI

139253 – 21082015 –  Procesul Marianei Rarinca a fost amânat de Curtea de Apel București, vineri dimineaţă, pentru data de 10 septembrie, pentru ca aceasta să aibă timp să îşi angajeze un apărător.

            Mariana Rarinca, care a mers în fața judecătorilor fără avocat, a declarat că instanţa îi acordase un apărător din oficiu, însă a ales să îşi angajeze un avocat, având temerea că acest complet de judecată este părtinitor, scrie Cotidianul.ro.

            „Până acum m-am apărat singură”, a spus Rarinca.

            Curtea de Apel București trebuia să reia, vineri, judecarea procesului Marianei Rarinca, după ce a fost desființată decizia de achitare a femeii acuzate că a șantajat-o pe șefa instanței supreme.

            Curtea a admis, luni, contestația în anulare a DNA și a decis desființarea deciziei penale de achitare a Marianei Rarinca și rejudecarea apelului.

            La finalul discuțiilor de luni, Mariana Rarinca a acuzat faptul că șefa ÎCCJ Livia Stanciu a venit în fața instanței de la Curtea de Apel „pentru a intimida cumva judecătorii și pentru a da lecții de drept”.

            DNA a depus la Curtea de Apel București o contestație în care a invocat faptul că judecătoarea Risantea Găgescu, care a făcut parte din completul care a decis achitarea Marianei Rarinca, ar fi fost incompatibilă, contestația fiind admisă luni. – PROMPT MEDIA

foto:romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.