Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Mircea Băsescu poate părăsi judeţul Constanţa, nu şi România

Constanţa: Mircea Băsescu poate părăsi judeţul Constanţa, nu şi România

DISTRIBUIȚI

 – 139059 – 12082015 – Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, ramane sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Tribunalul Constanta a decis ca Mircea Basescu poate parasi judetul Constanta fara incuviintarea instantei, insa nu poate pleca din tara decat cu acordul prealabil al instantei, scrie Hotnews.ro. 

          Marian Capatana, trimis in judecata in acelasi dosar, ramane de asemenea sub control judiciar si i-a fost inlocuita interdictia de a parasi Bucurestiul cu aceea de a parasi tara.

          Deciziile judecatorilor nu sunt definitive si pot fi contestate in termen de 48 de ore.

        Mircea Băsescu  Mircea Basescu si Marian Capatana au fost trimisi in judecata in iunie 2014 de DNA, pentru trafic de influenta, respectiv complicitate la trafic de influenta. Procesul a inceput in noiembrie anul trecut.

Mircea Basescu este acuzat ca in perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012 a primit suma de 250.000 de euro de la un denuntator (Florin Anghel), prin intermediul lui Marian Capatana, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati in favoarea lui Sandu Anghel, tatal lui Florin Anghel, pentru condamnarea acestuia la o pedeapsa mai mica sau punerea in libertate. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.