Acasă Uncategorized Constanţa: Rugbist vrâncean, arestat pentru trafic de droguri

Constanţa: Rugbist vrâncean, arestat pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

139366 – 26082015 –  Rugbistul vrâncean Teodor Borş (23 ani) a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, alături de iubita sa, la capătul unei acţiuni a procurorilor DIICOT pe litoral, vizând traficul şi distribuţia de droguri în Constanţa, potrivit Gandul.info.

            După o acţiune reuşită de destructurare a unei grupări implicate în traficul de droguri, finalizată cu prinderea lui Cornel Andronic, la Costineşti, procurorii DIICOT au urmărit informaţiile despre un grup de persoane cu domiciliul în Bucureşti, care distribuiau droguri în Constanţa, relatează Monitorul de Vrancea. Percheziţiile poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, urmârind o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri şi având ca obiect punerea în executare a cinci mandate de percheziţii domiciliare şi a trei mandate de aducere, au vizat patru persoane din municipiul Bucureşti, care în perioada mai – august 2015 s-au implicat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în Constanţa şi Bucureşti, punctează sursa citată.

            La capătul percheziţiei, s-au găsit 17.950 lei, 70 grame de canabis, precum şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul drogurilor, iar trei persoane au fost conduse la sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa pentru cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, potrivit prevederilor Legii nr. 143/2000. În cazul rugbistului legitimat de CS Dinamo şi a iubitei lui, procurorii au dispus „arestarea preventivă a inculpaţilor Borş Teodor şi Câtu Mădălina – Georgiana, perioadă de 30 de zile de zile , începând de la data de 21.08.2015 şi până 19.09.2015, inclusiv”, potrivit portalului Tribunalului Constanţa.

            Cariera lui Teodor Borş a urmat o pantă ascendentă, după ce în 2010 devenea vicecampion naţional cu echipa Under 19 a Liceului cu Program Sportiv Focşani.  Într-un interval de numai doi ani, Teodor Borş a evoluat la două echipe cu nume în rugby-ul românesc, la Arad şi la Dinamo Bucureşti, echipă pentru carre nu mai evoluează în prezent. Tot în 2012 a făcut şi pasul în echipa naţională a României Under 19, potrivit sursei citate. La 11 ani, Teodor a cochetat cu fotbalul, în tentativa de a-i călca pe urme fratelui său, Valentin, portar la Oţelul Galaţi însă s-a orientat spre rugby după un an şi jumătate.

            În 2009, Teodor Borş a participat alături de naţionala României la Campionatul European U18 din Franţa, acolo unde tricolorii au încheiat pe poziţia a patra. În 2010, participa la Campionatul European U18 din Italia, iar în 2011 la Europeanul U19 de la Bucureşti.

            În 2012, Teodor Borş s-a transferat de la CSU AV Arad la Dinamo Bucureşti, relatează Monitorul de Vrancea. În 2013, Borş a intrat în lotul României U23, pentru turneul de rugby memorial „Eroii Revoluţiei 1989“. – PROMPT MEDIA

foto:monitorul-de-vrancea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.