Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: Deţinut, evadat

Dolj: Deţinut, evadat

DISTRIBUIȚI

 139410 – 27082015 –  Un deţinut de la Penitenciarul Pelendava, condamnat pentru trafic de minori, a evadat, joi, de la un punct de lucru interior, situat la o fermă din judeţul Dolj, relatează Mediafax.ro.

            În momentul difuzării acestei știri, el este căutat atât de angajaţi ai unităţii de detenţie, cât şi de poliţişti şi jandarmi.

            Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Pelendava, deţinutul Florin Bîrzan, în vârstă de 28 de ani, condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru trafic de minori, a evadat joi, de la punctul de lucru interior „Ferma Elita”, aparținând unității de detenție.

            Mai multe echipe de la penitenciarele Craiova și Pelendava, de la Centrul de Detenţie Craiova, dar şi poliţişti şi jandarmi de la Inspectoratul de Poliţie Dolj, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi și Politia de Frontieră acționează pentru prinderea deținutului.

            Conducerea penitenciarului a dispus începerea unei anchete administrative, pentru a stabili în ce condiţii a evadat tânărul.

            Florin Bîrzan are 1,78 metri înălțime, ochi căprui, părul negru, fără semne particulare. El are domiciliul în localitatea Băilești, judeţul Dolj. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.