Acasă Politic Georgia: Premierul Ponta la un pahar de vin cu premierul georgian-

Georgia: Premierul Ponta la un pahar de vin cu premierul georgian-

DISTRIBUIȚI
http://www.ziare.com
http://www.ziare.com
http://www.ziare.com

139043 – 12082015 –Premierul Victor Ponta s-a aflat marti seara la Tbilisi, capitala Georgiei, unde a asistat la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla.

          Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

          Stiripesurse.ro relateaza ca, inainte de meci, premierul Ponta, alaturi de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, au baut un pahar de vin intr-o crama, la invitatia premierului georgian Irakli Garibashvili. Ponta a facut si o poza la o sticla de vin, dupa ce a baut.

          Presa georgiana a scris marti ca prim-ministrul roman Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi.

          Potrivit site-ului agenda.ge, premierul georgian i-a invitat pe omologii sai din Estonia si Romania sa ia parte la meciul dintre FC Barcelona si Sevilla FC. Site-ul aminteste ca Ponta nu s-ar afla la primul eveniment sportiv in Georgia, el participand si la un meci de rugby in martie 2014, disputat intre Romania si Georgia in finala European Nations Cup.

          Inainte de meci, Garibashvili i-a gazduit pe cei doi premieri la o cina oficiala, a precizat site-ul citat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.