Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Hoț fără permis, beat la volan, prins de polițiștii din Voluntari

Hoț fără permis, beat la volan, prins de polițiștii din Voluntari

DISTRIBUIȚI

amenzi_politie_rutiera139056 – 12082015 – La data de 11 august a.c., la ora 2.00, polițiștii din Voluntari au depistat și reținut un bărbat de 29 de ani, din comuna Afumați, la scurt timp după ce acesta furase un autovehicul din București.

În fapt, Poliția Voluntari a fost apelată prin apel 112, de un bărbat care a sesizat faptul că un individ conduce un autoturism pe DN 2, din direcția șoselei Colentina a municipiului București spre comuna Afumați, posibil sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri din Voluntari l-au depistat imediat în trafic pe individ. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de 0,76 mg/l de alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul în cauză figura sustras, în aceeași noapte, din municipiul București.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare prevenivă pentru 30 de zile.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.