Acasă Economic Mehedinti: Ample proteste la RAAN

Mehedinti: Ample proteste la RAAN

288
DISTRIBUIȚI

protest2 - RAAN – 138993 – 10082015 – Sindicatul Liber de pe platforma industrială Romag – Prod a Regiei Autonome pentru Activități Nucleare (RAAN) a reluat, luni, acțiunile de protest. Liderul sindicatului, Adrian Stoea, a declarat, potrivit agerpres.ro, că protestele, care vor fi organizate în perioada 10 – 14 august și pentru care s-au obținut aprobările necesare, se desfășoară la sediul RAAN din municipiul Drobeta Turnu Severin. ”Printre revendicările noastre se numără achitarea drepturilor salariale și asigurarea protecției sociale în cazul disponibilizărilor ce sunt anunțate de administrație în luna octombrie 2015 și martie 2016. Vrem să determinăm factorii de decizie, răspunzători cu închiderea RAAN, să țină seama de interesele noastre”, a precizat Stoea.

La manifestarea sindicaliștilor de la Uzina de apă grea Romag – Prod nu s-au mai alăturat colegii lor de la Termocentrala Romag- Termo, ei considerând că Guvernul se va ține de promisiune și în maximum trei zile vor trimite în conturile RAAN cele 25 de milioane de lei promise și că vor beneficia de tichetele de masă.

Liderul sindicaliștilor de la Termocentrala Romag – Termo, Alexandru Tănase, a adăugat că este solidar cu protestatarii, dar într-o acțiune de protest nu este nevoie de spectacol, ci de rațiune, afirmând că sindicaliștii de la Romag – Prod cer lucruri care au fost deja clarificate în planurile de disponibilizări aprobate de adunarea creditorilor și stabilite de memorandumul semnat la ministerul Economiei. – PROMPT MEDIA; sursa – www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.