Acasă Sud-Vest Mehedinti Mehedinți: ”OZN” în Mehedinți

Mehedinți: ”OZN” în Mehedinți

DISTRIBUIȚI

139319 – 25082015 –  Autorităţile din Mehedinţi au intrat aseară în alertă după ce un obiect neidentificat a căzut lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin pe strada Mărăşti, anunță Radio România Reșița. Apelul care semnala ”OZN-ul” a fost dat la IJP Mehedinți luni seara, iar la fața locului au fost trimiși poliţişti, jandarmi, dar şi o echipă de geniştii ai SRI. „Apelul s-a primit în dispeceratul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți la orele 18.30. Am fost sesizați despre obiectul respectiv că a aterizat în apropierea lăcașului de cult. La fața locului a ajuns patrula mixtă formată din polițiști și jandarmi care a procedat la securizarea zonei. Am sesizat Serviciul Român de Informații. În urma investigațiilor efectuate de către echipa pirotehnică s-a stabilit că nu prezintă pericol pentru populație”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Mehedinți, Nicolae Lohon.

Obiectul suspect a fost ridicat în siguranță de specialiștii SRI și predat Serviciului de arme, explozivi și substanțe periculoase al IJP Mehedinți.

În cele din urmă s-a stabilit că obiectul zburător neidentificat este o paraşută folosită la avioanele de mici dimensiuni. „Am constatat că era vorba o paraşută balistică, probabil pierdută nu îmi explic cum dintr-un aparat de zbor cu două locuri. După cum ştim cu toţii tot ceea ce înseamnă metal poate ceda şi undeva a fost o cedare de material şi s-a pierdut de pe un aparat de zbor. La anumite avioane este prinsă în afara avionului şi probabil aşa se face că a ajuns pe acoperişul acestei clădiri”, a declarat Lucian Endre Molnar, proprietarul aerodromului Drobeta, potrivit sursei citate.–  PROMPT MEDIA

foto:mhalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.