Acasă Sud-Vest Olt Militarul de la Deveselu acuzat de viol a fost arestat

Militarul de la Deveselu acuzat de viol a fost arestat

DISTRIBUIȚI

138924 – 06082015 – Soldatul Razvan Ionut Negret, impreuna cu Valentin Ionut Ionescu, Florin Codrut Ionescu si Marian Alexandru Felesco au fost arestati pentru 30 de zile in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, instanta admitand propunerea procurorilor militari. Cei patru tineri pot contesta decizia magistratilor.

          Procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti au dispus, marti, punerea in miscare a actiunii penale fata de Razvan Ionut Negret, soldat la o unitate militara din judetul Dolj, Ionut Valentin Ionescu, Florin Codrut Ionescu si Marian Alexandru Felesco, sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, potrivit unui comunicat al Parchetului instantei supreme.

          Totodata, magistratii au dispus retinerea celor patru inculpati si au propus arestarea preventiva a acestora.

          Potrivit procurorilor, in noaptea de 14 spre 15 iunie, pe un camp din apropierea municipiului Caracal, inculpatii, prin constrangerea victimei R.V., au intretinut cu aceasta raporturi sexuale.

          Dosarul, aflat initial la Parchetul Judecatoriei Caracal, a fost inaintat Parchetului Militar Bucuresti.

          Tanara a depus plangere la Politie in 16 iunie, ea spunandu-le anchetatorilor ca mergea la o intalnire, alaturi de o prietena, cand s-a intalnit cu un cunoscut din Deveselu, care s-a oferit sa le duca cu masina, au declarat surse din Politie. Ulterior, barbatul ar fi oprit masina in camp si, impreuna cu trei prieteni pe care i-a chemat acolo, printre care si militarul, ar fi violat-o pe tanara.

          Tanara care i-a acuzat pe cei patru barbati ca ar fi violat-o s-a constituit parte civila in cauza pentru suma de 100.000 de euro, a declarat pentru Mediafax avocatul acesteia, Catalin Stan.

          Avocatul a mai mentionat ca niciunul din cei patru inculpati nu si-a recunoscut faptele.

Consiliul Superior al Magistraturii anunta, in 27 iulie, ca a sesizat Inspectia Judiciara in acest caz, in vederea identificarii cauzei si efectuarii de verificari. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.