Acasă Vest Arad Restricții de circulație în Vestul țării

Restricții de circulație în Vestul țării

DISTRIBUIȚI

– 138984 – 10082015 – Din cauza codului portocaliu de caniculă emis de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru parrea de Vest a țării, CNADNR a instituit restricții de circulație în intervalul orar 12.00 – 20.00. Astfel, în județele Arad, Bihor şi Satu Mare s-a instituit restricție de circulație pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.  De la aceste restricții sunt exceptate vehiculele pentru transport de persoane, transport de animale vii şi de produse perisabile de origine animala şi vegetală, vehiculele care participă la intervenţii în caz de forţă majoră, transporturile funerare,  transporturile poştale, transporturile de echipamente de prim ajutor, transporturile pentru distribuire de carburanţi,  transporturile de mărfuri sub temperatura controlată, transporturile pentru tractarea vehiculelor avariate, transporturile pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate, transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării, transporturi apă îmbuteliată, transporturile produse provenite din exploatări agricole.

Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru protecţia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformaţii majore ireversibile cu pierderea stabilităţii îmbrăcaminţii rutiere.

Poliția Rutieră va sprijini CNADNR pentru aplicarea și respectarea măsurii.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pe pagina de internet a instituției.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.