Acasă Uncategorized ”Șeful” violatorilor, cea mai mare pedeapsă

”Șeful” violatorilor, cea mai mare pedeapsă

DISTRIBUIȚI

violatorii-din-vaslui 139133 – 17082015 –  Toţi cei şapte violatori vasluieni au fost condamnaţi la închisoare cu executare, în urma unei prime senţinţe pronunțată astăzi de magistrații Judecătoriei Vaslui. Instanţa a decis înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o Silviu Burada (21 ani), care a  fost condamnat la 8 ani şi patru luni de închisoare. Paul Andrei Burlacu (28 ani), Silviu Avădanei (22 ani) și Petrică Bolboceanu (23 ani), care nu și-au recunoscut fapta, au primit câte 7 ani de închisoare. Ceilalți trei tineri, care și-au recunoscut faptele în fața judecătorilor – Ionuţ Bogdan Boicu (21 ani),  Alin Dumitru Rotaru (18 ani) și Ioan Surleac (20 ani) – a fost condamnați la câte 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. De asemenea, cei şapte  sunt obligați să plătească victimei suma de 50.000 de lei. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

Conform noului cod penal, pedeapsa maximă în acest caz este de 12 ani de închisoare cu executare. De asemenea, dacă sunt găsiţi vinovaţi, cei șapte pot primi și un spor de o treime din sancţiunea aplicată pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. În acest caz, pedeapsa maximă este de 7 ani.

Cazul celor şapte bărbaţi din Vaslui a revoltat o țară întreagă după ce au fost acuzați de viol în grup și, apoi, eliberați. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.