Acasă Nord-Est Suceava Suceava: Contrabandă: Prinşi cu 40.000 pachete de ţigări în casă

Suceava: Contrabandă: Prinşi cu 40.000 pachete de ţigări în casă

DISTRIBUIȚI

139339 – 25082015 –  Doi suceveni, soţ şi soţie, sunt cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă, după ce poliţiştii de frontieră au descoperit în locuinţa lor o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană.

            În baza unor date deţinute la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi, judeţul Suceava, conform cărora la un imobil din Vicovu de Sus este depozitată o însemnată cantitate de ţigări, poliţiştii de frontieră au trecut la monitorizarea persoanelor suspecte.

            Poliţiştii de frontieră au observat două persoane, un bărbat şi o femeie, care, după ce au încărcat într-un autoturism Mitsubishi mai multe colete, au încercat să părăsească imobilul. Poliţiştii de frontieră au oprit autoturismul la ieşirea din curtea imobilului şi i-au identificat pe cei doi, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, şi o femeie, de 35 de ani, soţ şi soţie, care erau proprietarii imobilului.

            În maşină au fost descoperite 12 colete cu ţigări, iar în anexele imobilului, alte 70 de colete cu ţigări. În total au fost găsite 40.950 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, de diferite mărci, în valoare totală de 409.500 lei.

            Cei doi soţi sunt cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.