Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputații din Comisia pentru românii din afara granițelor, în vizită de...

București: Deputații din Comisia pentru românii din afara granițelor, în vizită de lucru în Italia

DISTRIBUIȚI

 139838 – 16092015  – În perioada 17-20 septembrie, o delegaţie a Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării efectuează o vizită de lucru în Republica Italiană.

Din delegaţie fac parte următorii deputaţi Gabriel-Valentin Boboc (PSD) – vicepreşedinte, Mario–Ernest Caloianu (PSD) – vicepreşedinte şi Aurelian Mihai (PNL) – membru.

Pe agenda delegaţiei se află o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai Tribunalului pentru minori din Roma, reprezentanţi ai Ambasadei şi Secţiei Consulare, precum şi cu membrii ai Departamentului pentru șanse egale din cadrul Guvernului Italian. De asemenea, membrii delegaţiei, vor avea întrevederi cu Şeful Departamentului politici sociale şi locative din cadrul Primăriei Roma, cu membrii ai comunităţii româneşti, reprezentanţi ai presei româneşti, precum şi cu reprezentanţi ai bisericilor româneşti din Italia.

Duminică, 20 septembrie, membrii delegaţiei vor participa la Sfânta Liturghie oficiată la Episcopia Română din Italia. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.