Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Negoiță, încă un pas spre o candidatură la Primăria Capitalei

București: Negoiță, încă un pas spre o candidatură la Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

139741 – 11092015  –   Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost ales joi seara, în unanimitate, președinte al Organizației PSD București.

”PSD, ca întreaga societate, își dorește curățarea societății românești de acest cancer, acest putregai care este corupția. PSD își dorește o Românie curată, o Românie necoruptă”, a afirmat Robert Negoiță în discursul său în fața Conferinței Organizației PSD București. Negoiță a amintit că obiectivele sale dar și ale PSD sunt ”o administrație eficientă și lupta împotriva corupției”.

Negoiță a fost de altfel singurul candidat înscris oficial în cursa pentru şefia PSD Bucureşti, acesta fiind sprijinit de președintele interimar Liviu Dragnea. Şefia organizaţiei Bucureşti a PSD este importantă şi în stabilirea candidatului pentru Primăria Capitalei. Negoiţă intenţionează să se înscrie în cursă, însă în prezent au loc pregătiri pentru organizarea unor sondaje în urma cărora să fie stabilit candidatul PSD. Asta în condiţiile în care social-democraţii înclină din ce în ce mai mult către o candidatură separată de UNPR, cel puţin la Primăria Capitalei. UNPR îl pregătește pentru Capitală pe Cristian Popescu – Piedone, de care Liviu Negoiță nu vrea să audă, având în vedere ultimele certuri dintre cei doi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.