Acasă Social Japonia: Turismul românesc promovat la Tokyo 

Japonia: Turismul românesc promovat la Tokyo 

DISTRIBUIȚI

140141 – 29092015 –  Oferta turistică românească a fost prezentată și promovată de secretarul de Stat în Ministerul Economiei, Comerţului și Turismului, Bogdan Pandelică, la Simpozionul ASEM (Asia-Europe Meeting), organizat în cadrul Târgului de turism JATA Tourism EXPO Japan ce a avut loc în perioada 23-27 septembrie, la Tokyo.

Demnitarul a condus, la Tokyo, delegaţia română, care a participat, la Simpozionul ASEM (Asia-Europe Meeting), dedicat promovării turismului. În context, șeful delegaţiei române a prezentat interesul României pentru susţinerea dezvoltării turismului dintre Asia și Europa, necesitatea acordării unei atenţii prioritare acestui sector cu influenţă considerabilă în dezvoltarea economică, în crearea de noi locuri de muncă, precum și în participarea la formarea Produsului Intern Brut.

Bogdan Pandelică a accentuat, în cadrul ofertei turistice naţionale, principalele destinaţii turistice, printre care turismul cultural, balnear, rural, ecoturism și de sănătate, subliniind, în context, elementele specifice, de diferenţiere și vizibilitate recunoscute la nivel internaţional, implicarea și determinarea României în procesul de cooperare turistică Asia-Europa, precum și sensibilitatea unor aspecte, precum vizele și conectivitatea aeriană.

Agenda vizitei a cuprins și o întrevedere bilaterală cu ministrul nipon al Transporturilor, Infrastructurii și Turismului, Akihiro Ohta, context în care secretarul de stat Bogdan Pandelică a subliniat interesul României pentru consolidarea și dezvoltarea în continuare a relaţiilor bilaterale cu Japonia, inclusiv în domeniul turismului.

Șeful delegaţiei române a participat, totodată, la deschiderea Târgului de turism JATA Tourism EXPO Japan, a vizitat standul naţional și a susţinut, printre vizitatorii standului, promovarea României ca destinaţie turistică. –  PROMPT MEDIA

foto:minind.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.