Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Mediatorul de Onoare” Traian Băsescu va apela la un mediator obișnuit în...

Mediatorul de Onoare” Traian Băsescu va apela la un mediator obișnuit în dosarul cu senatorul Firea

DISTRIBUIȚI

139842 – 16092015  – După ce a devenit „Mediator de Onoare”, Traian Băsescu a anunțat că în dosarul său cu senatoarea PSD Gabriela Firea va propune apelarea la un mediator.

Prudentă, Gabriela Firea nu respinge din start ideea, dar îți ia o marjă de precauție: ”Dacă fostul președinte e serios în ceea ce spune, nu îi voi da un răspuns la cald, ci mă voi consulta cu avocatul şi familia, dar încă nu am auzit din partea lui regrete publice cu privire la cele afirmate. Niciodată nu am vrut să fac o plângere împotriva cuiva, cu atât mai puţin împotriva preşedintelui statului, dar acele vorbe m-au afectat atât personal, cât şi ca parlamentar, mai ales că au venit din partea unui om care are două fete şi care a promovat multe femei în politică”, a declarat senatoarea pentru portalul stiripesurse.ro.

Traian Băsescu este urmărit penal de procurorii de la Parchetul General după ce a spus într-o emisiune în 2014 referindu-se la Gabriela Firea: „Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu este atentă”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.