Acasă Centru Brasov Brașov: Încă un dosar de dare de mită la judecată

Brașov: Încă un dosar de dare de mită la judecată

DISTRIBUIȚI

140200 – 01102015 –  Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpaților Andrei Bud, pentru dare de mită și a Aureliei Lucica Labina pentru dare de mită și complicitate la dare de mită.

În perioada 28 – 30 august 2014, inculpata Labina s-a deplasat în repetate rânduri la domiciliul martorului denunțător, decan al Facultății de Medicină Brașov și titular al disciplinei Obstetrică-ginecologie, cerând insistent să poarte o discuție cu acesta, promițându-i, la data de 30 august 2014, suma de 1.000 euro, în schimbul promovării fiului său, inculpatul Andrei Bud, la examenul de specialitate pe care urma să-l susțină în sesiunea de reexaminări de la începutul lunii septembrie 2014.

La 4 septembrie 2014, după ce a picat examenul în sesiunea de reexaminări, inculpatul Bud, împreună cu mama sa, s-a deplasat la locuința aceluiași martor denunțător și a lăsat acestuia în cutia poștală un plic ce conținea suma de 3.000 lei, în scopul permisiunii ce ar fi trebuit să-i fie acordată de denunțător, contrar regulamentelor universitare, de a participa la sesiunea de restanțe la materia predată de acesta, pe care inculpatul nu-l mai putea susține, nefiind promovat la sesiunile de reexaminări anterioare. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Tribunalului Brașov. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.