Acasă Centru Brasov Brașov: Perchiziții la Cadastru Brașov

Brașov: Perchiziții la Cadastru Brașov

DISTRIBUIȚI

 140667 – 22102015 – Procurorii DNA efectuează, joi, percheziţii în 14 locaţii situate în judeţul Braşov, din care una șa Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Braşov, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate acestora şi de fals, comise în perioada 2012 – 2015.

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Braşov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2012 – 2015. În cursul zilei de 22 octombrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 14 locaţii situate în judeţul Braşov, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.