Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Nicușor Dan, candidatul PNL pentru Capitală?

București: Nicușor Dan, candidatul PNL pentru Capitală?

DISTRIBUIȚI

 140401  – 09102015 – PNL București vrea ca Nicuşor Dan, consilier general, să facă parte din Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, organism care are un cuvânt hotărâtor de spus în dezvoltarea urbanistică a Bucureștiului.

PNL vrea ca, la următoarea ședință a Consiliului General al Municipiului București, să inițieze un proiect de hotărâre în care reprezentanții ONG-urilor de profil din București să propună un membru cu drepturi depline al Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism.

”Conform măsurilor propuse prin ‘Acordul pentru bucureșteni’ inițiat de PNL și având în vedere atât transparentizarea actului administrativ, cât și implicarea mai mare a cetățenilor și a societății civile în deciziile care influențează bunul mers al Capitalei, considerăm oportună și necesară cooptarea unui reprezentant al ONG-urilor în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism”, scrie stiripesurse.ro.

PNL îl propune pe Nicuşor Dan ”ţinând cont de implicarea până în acest moment în foarte multe proiecte și acțiuni civice privind dezvoltarea Bucureștiului”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.