Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Pesediștii spun că Rizea nu e bun de primar

București: Pesediștii spun că Rizea nu e bun de primar

DISTRIBUIȚI

 140512  – 14102015 – Situația la Sectorul 5 este din ce în ce mai tensionată, iar candidații au început să își scoată armele, scrie psnews.ro. După ce Marian Vanghelie a fost suspendat de la Primărie, PSD a mizat pe șansele deputatului Cristian Rizea, liderul PSD Sector 5, pentru vara lui 2016 la Primărie, în locul lui Vanghelie, cu care este cunoscut faptul că se află în relații tensionate. Poate chiar faptul că nu a fost o prezență discretă l-a adus în atenția autorităților, ceea ce ar putea fi un obstacol în drumul lui spre fotoliul de primar.

Deși Rizea se bucură de susținerea filialei Sectorului 5, surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro, că pe sondarea internă a PSD, actualul candidat al PSD pentru Primărie ocupă locul al treilea.

La situația critică din sector mai contribuie și faptul că, surse apropiate fostului edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, spun că acesta ar fi girat, deja, intrarea în cursă a lui Călin Cătălin Chiriță, fost viceprimar al Capitalei. După excluderea lui Vanghelie din PSD, apropiatul acestuia, Chiriță, a avut aceeași soartă, premierul Ponta numindu-l, atunci, pe deputatul Cristian Rizea în fruntea organizației PSD Sector 5. Astfel, Chiriță fie ar forța o candidatură independentă cu sprijinul bazinelor electorale controlate deja de Vanghelie, fie ar candida din partea PSRO, partidul lui Mircea Geoană. Deși Cristian Rizea s-a implicat serios și duce o campanie intensă pe rețelele de socializare, plasează corturi electorale pentru a-și promova candidatura și s-a ocupat chiar și de electoratul de vârsta a treia, intrarea în cursă a lui Chiriță ar putea fi începutul înfrângerii. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.